Het slimme voordeel van storage huren voor ondernemers

Terwijl uw onderneming groeit, groeit ook de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan en beveiligen. Het vinden van flexibele, kostenefficiënte oplossingen kan echter een uitdaging zijn. In deze blog bespreken we de voordelen van het huren van storage, met een speciale focus op HPE storage en Dell Isilon, zodat u geïnformeerde beslissingen kunt nemen over hoe u uw gegevens het beste kunt opslaan.

Voordelen van huren 

 • Flexibiliteit: Mogelijkheid om opslagcapaciteit snel aan te passen aan veranderende zakelijke behoeften zonder lange contracten.
 • Kostenbesparing: Geen grote initiële investeringen nodig, ideaal voor bedrijven met beperkte budgetten.
 • Altijd up-to-date: Toegang tot de nieuwste technologieën zonder constante upgrades van eigen infrastructuur.
 • Onderhoud en beheer: Minder zorgen over onderhoud en beheer, omdat de verhuurpartner deze taken vaak afhandelt.
 • Snelle implementatie: Directe inzet van de gehuurde opslagoplossingen zonder complexe implementatietrajecten.

HPE storage 

Hewlett Packard Enterprise (HPE) is een vooraanstaande naam in de wereld van IT-oplossingen en biedt verschillende geavanceerde opslagoplossingen die zich onderscheiden door hun betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Als u besluit om HPE storage te huren, krijgt u toegang tot:

 • Modulaire opslag: HPE biedt modulaire en flexibel configureerbare opslagsystemen die zich aanpassen aan de groei van uw bedrijf. U kunt eenvoudig meer capaciteit toevoegen zonder de huidige infrastructuur te vervangen.

 • Geavanceerde beveiliging: De oplossingen zijn ontworpen met ingebouwde beveiligingsfuncties die uw gegevens beschermen tegen aanvallen, ongeautoriseerde toegang en dataverlies.

 • Prestatieverbetering: Met de HPE-opslagsystemen kunt u vertrouwen op snellere toegang tot gegevens en meer geautomatiseerde processen, wat essentieel is voor bedrijven die afhankelijk zijn van gegevensintensieve applicaties.

 • Flexibele implementatie: HPE storage is geschikt voor zowel on-premises als cloudgebaseerde implementaties, wat u de mogelijkheid geeft om een hybride omgeving te creëren die aansluit bij uw zakelijke strategie.

Dell Isilon 

Dell Isilon, een ander bekend merk in de opslagsector, staat bekend om zijn netwerkgebaseerde opslagsystemen die zijn ontworpen voor ongestructureerde gegevens. Wanneer u Dell Isilon storage huurt, kunt u profiteren van:

 1. Schaling zonder compromissen: Dell Isilon biedt schaalbare opslagclusters die capaciteit toevoegen zonder prestaties te verminderen. Dit betekent dat u flexibel kunt opschalen zonder vertraging of downtime.

 2. Efficiënt gegevensbeheer: Met geavanceerde datamanagementsoftware kunt u gegevens eenvoudig beheren en opschonen, waardoor u kosten bespaart en de efficiëntie verhoogt.

 3. Unificatie van gegevens: Het systeem integreert verschillende opslagsilo’s tot een enkel, eenvoudig beheersysteem, wat het beheer vereenvoudigt en een naadloze toegang tot gegevens mogelijk maakt.

 4. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid: Dell Isilon-systemen zijn ontworpen met redundantie en gegevensbescherming, zodat u kunt vertrouwen op een constante beschikbaarheid van gegevens, zelfs bij hardwarestoringen.

Kies een betrouwbare IT-partner 

Het vinden van een betrouwbare IT-partner voor het huren van storage is essentieel om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te garanderen. Zoek naar een partner met een bewezen staat van dienst in de branche en positieve klantrecensies.

 • Transparantie is cruciaal: een goede partner biedt duidelijke voorwaarden en flexibele opties die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Technische ondersteuning en after-sales services zijn even belangrijk.
 • 24/7 ondersteuning: zodat u altijd kunt vertrouwen op snelle hulp in geval van problemen.
 • Innovatieve oplossingen: zodat u toegang krijgt tot de nieuwste technologieën die u helpen een concurrentievoordeel te behouden en uw zakelijke doelen te bereiken

Conclusie

Door storage te huren, krijgt u niet alleen directe toegang tot toonaangevende technologie zonder kapitaalinvesteringen, maar kunt u ook snel opschalen of afbouwen naarmate uw zakelijke eisen veranderen. Door samen te werken met een betrouwbare partner, kunt u deze oplossingen moeiteloos integreren in uw IT-strategie en zo de prestaties van uw bedrijf optimaliseren.

Scroll naar boven